SEASONAL DISHES DEGUSTATION MENU SOMMELIÉR CHOICE
SOUPS POLÉVKY
Strong meat consommé with Julienne vegetables
chicken dumplings and gratinated cheese toast
Masový vývar se zeleninou Julienne, játrovými knedlíčky
a gratinovaným sýrovým toastem
79 Kč / 3.2 €
South Bohemian creamy soup with poached quail egg,
choice of forest mushrooms and sour cream
Jihočeská kulajda s pošírovaným křepelčím vejcem,
lesními hřiby, liškami a kysanou smetanou
99 Kč / 3.8 €
STARTERS PŘEDKRMY
Coarse grained chicken pork pâté
Cumberland cranberry sauce and port wine gelly
Hrubozrnná paštika z vepřového masa a kuřecích jater
s brusinkovou omáčkou Cumberland a chipsem z chleba sv. Pavla
139 Kč / 5.3 €
Slovak national potato gnocchi with sheep cheese mousse
flame roasted onions and smoked Mangalica bacon
Slovenské halušky s bryndzovou pěnou, smaženou cibulkou
a zauzeným špekem Mangalica
159 Kč / 6.2 €
Traditional Bohemian baked snails according to chef M. D. Rettig
garlic stuffing and homemade toasts
Šneci pečení na staročeský způsob dle M. D. Rettigové
s česnekovou nádivkou a toasty z domácího pečiva
199 Kč / 7.6 €
FISH AND SALADS RYBY A SALÁTY
Czech river trout fillet with sweet butter citrus glaze,
young peas pureé and boiled potatoes
Filet z říčního pstruha na máslovo citrusovém glazé
s pyré z mladého hrášku a vařeným bramborem
299 Kč / 11.4 €
Variation of fresh salad leaves with gratinated goat cheese,
caramelised nuts, marinated pear and spicy honney
Směs listových salátů s gratinovaným kozím sýrem,
karamelovými ořechy, marinovanou hruškou a bylinkovým medem
229 Kč / 8.7 €
Fresh salad leaves chops with grilled salmon fillets in cannabis seeds,
poached quail egg and sour sweet lime sauce
Trhané salátové listy s grilovaným lososem v konopném semínku
se ztraceným křepelčím vejcem a zálivkou z limetek
299 Kč / 11.4 €
MAIN COURSES HLAVNÍ CHODY
Old Bohemian roasted beef with royal creamy sauce
and top choice of Czech dumplings
Tradiční svíčková pečeně na smetaně s brusinkami
a variací žemlových knedlíků
219 Kč / 8.3 €
Turkey hen steak with traditional sweet pepper and cream sauce
with wide homemade pasta noodles
Krůtí steak s rustikální smetanovo paprikovou omáčkou
a domácími širokými nudlemi
259 Kč / 9.9 €
Wild rabbit confit roasted with forest herbs and roots,
dried fruits, almonds and mashed potatoes
Králičí konfit načerno pečený na divokém koření,
sušeném ovoci a mandlích se šťouchaným bramborem
299 Kč / 11.4 €
Filleted duck breast grilled on lava stone with red onion,
orange chutney and homemade french fries
Filírované kachní prso z lávového grilu
s čatní z pomerančů a červené cibule s domácími hranolky
319 Kč / 12.3 €
Grilled chicken Supreme with forest mushrooms mash
and traditional corn risotto with garlic and marjoram
pacifický losos, bílé víno, bylinky, smetana, citron
Grilované kuřecí prso Supreme se smaženicí z lesních hub
a kroupovým rizotem s česnekem a majoránkou
339 Kč / 13.2 €
Huntsmans venison goulash with deer, doe and boar fillets
stewed on barique wine with classic potatoe pancakes
Myslivecký guláš z vysoké lesní zvěře
na červeném barikovém víně s bramborovými plackami
369 Kč / 14.2 €
DESSERTS DEZERTY
Poached pear caramelized with dark czech rum served
with homemade cinnamon ice cream and whipped cream
Hruška pošírovaná v tmavém českém rumu
s domácí skořicovou zmrzlinou, karamelovou klecí a šlehačkou
129 Kč / 4.9 €
Sweet cottage cheese dumplings in crusty butter crumbs
with warm fruit sauce and mascarpone mousse
Tvarohové šišky v křupavé máslové strouhance
s horkým ovocným žahourem a pěnou z mascarpone
149 Kč / 5.7 €
Callebaut chocolate degustation plate of mini desserts
cherry marmalade topping and star anise
potato pancake, onion pork gravy
Variace domácích minidezertů z čokolády Callebaut
s višňovou marmeládou s badyánem
169 Kč / 6.5 €
BOOK HERE AND SAVE