CZECH SLOVAK RESTAURANT & LOUNGE

ČESKÉ & SLOVENSKÉ SPECIALITY V MODERNÍM POJETÍ

 

————  ST. VENCESLAS MENU  ————

 

Marinated tenderloin & czech autumnal boletus sauce
mushroom burger / cumin grissini / marjoram oil /
our rustical noodles 269CZK / 10.30EUR read more

V přízemí hotelu U Kříže se nachází náš druhý restaurant Czech Slovak Restaurant & Lounge, zasazený do renesančních prostor s krásnou valenou klenbou a původním pískovcovým portálem. Tyto historické prvky jsme doplnili elegantní minimalistickou architekturou s efektním light designem, který se mění dle denní doby a nálady. Náš šéfkuchař se svým týmem připravuje pro hosty Czech Slovak zážitkovou gastronomii jako fusion tradiční československé kuchyně a světové moderny. Snažíme se, aby pro vás byly nejen jednotlivé pokrmy, ale zejména několikachodová degustační menu s párováním nápojů kulinářským potěšením. Rádi sestavíme celkový koncept degustace od grafického designu až po finální prezentaci.

  

ORGANICKÁ & BIO KVALITA LOKÁLNÍCH SUROVIN

V našem rodinném restaurantu Czech Slovak si osobně vybíráme ty nejlepší ingredience od lokálních dodavatelů, které tvoří základ našeho menu. Zpracováváme BIO maso z vysoké zvěře ze šumavských lesů, od soukromých chovatelů odebíráme špek a slaninu z prasat plemene Mangalica, mladé jehněčí i drůbež. Soukromá brněnská šnečí farma nám dodává kromě masa i takovou specialitu jako jsou šnečí játra a kaviár. Stejně tak i nápoje jsou převážne organické. Naší největší pýchou je domácí pivo Zlatý Kříž, které mají hosté možnost ochutnat pouze v našich restaurantech. Vína a lihoviny, které podává náš sommeliér, nejprve pečlivě degustujeme a poté vykupujeme z malých, ale kvalitních vinařství a palíren.        

 

 


 SEZÓNNÍ DEGUSTAČNÍ MENU & VINNÁ PÁROVÁNÍ SOMMELIÉRA


 

Czech Slovak Grand Restaurant s výjimečnou atmosférou

Při podávání našich specialit se nezaměřujeme pouze na kvalitu jídla a jeho food design, ale také na sofistikovanou prezentaci a nápaditost. Snažíme se vás překvapit pobavit a potěšit neomšelým přístupem, využitím molekulárních postupů a efektních servírovacích technik i přátelskou obsluhou.

 

— Karel Pazák hotel masterchef    

 


PROFESIONÁLNÍ CATERING & SPECIÁLNÍ EVENTY 


 

  • Příprava slavnostních událostí / svatby, promoce, rodinné oslavy, rauty, firemní akce
  • Gurmetské večery s degustací specialit čské a slovenské moderní gastronomie
  • Organizace speciálních ochutnávek s naším sommeliérem ve wine baru / víno, rumy
  • Firemní školení a meetingy s celodenním servírovaným a samooblužným občerstvením 
  • Branche se studeným i teplým bufetem a výběrem z nápojů / domácí pivo, výběr vín 
  • Zajištění klavírního doprovodu v Czech Slovak restaurant & lounge
  • Privátní párty s diskotékou a DJ ve sklepním wine baru

  


Připravujeme pro vás tématická degustační menu

Kromě výběru z české a slovenské klasiky pravidelně sestavujeme speciální nabídky oslavující ty nejkrásnější sváteční dny. Prožijte krásné gastronomické zážitky, souznění chutí, vůní a estetiky, které vám přinesou tématická degustační menu s vinným párováním prezentovaná naším hotelovým sommeliérem.

 

CHECK OUR FACEBOOK


 

Reservations

Reception: +420 257 312 523

Email: hotel@ukrize.com

Restaurant opening hours

12:00 - 23.00

LUXURY PACKAGES AND OFFERS

{ close }

BOOK HERE AND SAVE

Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.